Skip links

Pravila i uslige

Vaš udoban boravak je naša odgovornost.

Dobrodošli na stranicu Pravila i usluge Zemunica Knežević. Ovdje smo kako bismo vam omogućili što prijatniji boravak u našem raju. Molimo vas da se upoznate s našim pravilima kako bismo zajedno osigurali mir i udobnost za sve goste.

Vrijeme Prijava: 14h

Vaša avantura kod nas počinje u 14 sati. Naša srdačna ekipa biće spremna da vas dočeka i osigura glatku prijavu. Vaša soba ili apartman biće spremni za vas da se smjestitei uživate u odmoru od 2 popodne.

Vrijeme Odjava: 11h

Nakon nezaboravnog boravka, molimo vas da napustite sobu ili apartman do 11 sati kako bismo pripremili prostor za sljedeće goste. Ovaj korak omogućava da svako iskustvo bude besprijekorno. Ako želite produžiti svoj boravak, kontaktirajte recepciju kako bismo vam izašli u susret.

Pet Friendly

Vaši krzneni prijatelji su dobrodošli kod nas. Zemunice Knežević su “pet friendly”, jer i vaši ljubimci zaslužuju odmor u prirodi. Molimo vas da nas unaprijed obavijestite o prisustvu ljubimca, kako bismo vam osigurali potrebne pripreme za njihov komfor.

Kućni Red/Mir: 22h – 06h

Važno je da svi gosti imaju priliku za miran san. Molimo vas da poštujete tišinu od 22 sata do 6 sati kako bismo osigurali odmor i relaksaciju za sve.

Bazen i Sauna: 08h – 22h

Naše osvježavajuće vode i tople saune su dostupne za vas od 8 ujutro do 10 naveče. Uživajte u ovim prostorima tokom ovih vremena i osjetite potpunu opuštenost.

Dodatne usluge na upit

Osjetite se slobodno da nas kontaktirate za dodatne usluge koje mogu unaprijediti vaš boravak. Parking, taxi prevoz, vinske ture i druge opcije su dostupne na zahtjev. Molimo vas da nas unaprijed obavijestite o vašim potrebama.

Otkazivanje rezervacije

Rezervaciju je moguće otkazati 48 sati prije planiranog dolaska. Ukoliko rezervaciju otkažete kasnije, naplatiće se cijeli iznos rezervacije.

Odgovornost za imovinu

Molimo vas da se odgovorno odnosite prema imovini Zemunica Knežević. Gosti su odgovorni za eventualno oštećenje imovine i snosiće nadoknadu za isto. Takođe, Zemunice Knežević ne odgovaraju za vašu vlastitu imovinu, stoga vas molimo da vodite računa o odlaganju vaših ličnih stvari. 

Transport od aerodroma i dodatne Informacije

Transport od aerodroma je dostupan na upit uz dodatnu naknadu. Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte.

Zahvaljujemo vam što ćete poštovati naša pravila i usluge kako bismo svi mogli uživati u ovom divnom okruženju. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Vaša sreća i udobnost su nam na prvom mjestu.

Home
Account
Cart
Search